Doi tenismeni americani în scaun rulant antrenează jucători români - FOTO

Doi instructori de tenis în scaun rulant vor sosi în România la invitaţia Ambasadei SUA pentru a promova acest sport în rândul persoanelor cu dizabilităţi şi pentru a antrena jucători români, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

153 afișări
Imaginea articolului Doi tenismeni americani în scaun rulant antrenează jucători români - FOTO

Doi tenismeni americani în scaun rulant antrenează jucători români

Acţiunea celor doi instructori face parte din programul Sports United, derulat de Departamentul de Stat al SUA şi este organizată împreună cu Fundaţia Motivation România.

Karin Korb este de două ori paralimpică, iar Paul Walker este antrenor al echipei naţionale feminine de tenis în scaun rulant a SUA.

Cei doi instructori vor susţine sesiuni de antrenament în Bucureşti şi Ploieşti pentru persoane în scaun rulant şi pentru jucători de tenis profesionişti.

Pe lângă activitatea sportivă, cei doi vor vizita Fundaţia Motivation şi vor discuta despre situaţia persoanelor cu dizabilităţi atât din SUA, cât şi din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici