Doina Melinte: Voi încerca să rezolv cât mai multe dintre problemele sportului

Fosta atletă Doina Melinte, care va ocupa funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), a declarat, sâmbătă, că este familiarizată cu problemele sportului din România şi că speră să poată rezolva cât mai multe dintre acestea.

27 afișări
Imaginea articolului Doina Melinte: Voi încerca să rezolv cât mai multe dintre problemele sportului

Doina Melinte: Voi încerca să rezolv cât mai multe dintre problemele sportului (Imagine: Mediafax Foto)

"Am primit ordinul de la Guvern ieri (n.r. - vineri), dar la MTS merg de două zile. Încă nu m-am familiarizat cu anumite probleme, nu cunosc încă fişa postului, dar cred că prin tăria mea, mă voi putea implica în mai multe probleme ale sportului. Unele dintre ele deja le cunosc, ştiu care este situaţia bazei sportive din România, dar şi situaţia complexelor sportive", a precizat Melinte.

Fosta atletă a fost prezentă la cursa de 10.000 de metri din cadrul Campionatelor Naţionale de atletism pentru seniori, câştigată sâmbătă dimineaţă de Constantina Diţă. "Am venit special pentru Puşa, ea a demonstrat României şi lumii întregi că a fost cea mai bună la cea mai grea probă a atletismului", a spus noul secretar de stat.

În ceea ce priveşte ediţia viitoare a Campionatelor Mondiale de atletism, Melinte s-a arătat sceptică în privinţa şanselor României de a obţine multe medalii: "Îmi doresc foarte multe medalii, dar cred că până la urmă va fi doar una. Sunt mai realistă de felul meu, iar atletismul nu trece printr-o perioadă prea bună".

Premierul Emil Boc a semnat, vineri, decizia de numire a Doinei Melinte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), post rămas vacant după retragerea lui Octavian Bellu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici