Domenech a cerut-o în căsătorie pe Estelle Denis

Antrenorul naţionalei de fotbal a Franţei, Raymond Domenech, a evitat o întrebare referitoare la eliminarea echipei sale de la Euro 2008, după meciul de marţi seara împotriva Italiei, declarând, în schimb, că vrea să se căsătorească cu iubita sa, Estelle Denis, prezentatoare de televiziune.

19 afișări
Imaginea articolului Domenech a cerut-o în căsătorie pe Estelle Denis

Estelle Denis (Imagine: forum.doctissimo.fr)

Potrivit AFP, antrenorul Franţei, întrebat despre o eventuală demisie, a răspuns, în direct la M6: "Nu am decât un singur proiect, acela de a mă căsători cu Estelle, iar astăzi o cer în căsătorie. Ştiu că e dificil, dar tocmai în astfel de momente avem nevoie de toată lumea, iar eu am nevoie de ea".

Abordând chestiunea demisiei, el a răspuns: "Nu îmi pun această problemă, e o chestiune de politică. Această echipă are viitor, are un proiect adevărat, are tineri, sunt lucruri interesante de făcut. E o problemă de politică, nu m-am înscris niciodată într-un alt domeniu decât cel sportiv".

Reprezentativa Italiei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei C de la Euro-2008.

Raymond Domenech şi Estelle Denis - care prezintă de mult timp la postul TV M6 emisiunea "100% foot" - au împreună doi copii: o fată, Victoire, născută pe 11 iulie 2004, şi un băiat, Merlin, născut pe 25 iulie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici