Domenech rămâne antrenorul Franţei

Selecţionerul Raymond Domenech a fost menţinut, miercuri, în această funcţie de Consiliul Federal al Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), a anunţat preşedintele forului, Jean-Pierre Escalettes.

14 afișări
Imaginea articolului Domenech rămâne antrenorul Franţei

Domenech rămâne antrenorul Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numit în această funcţie la 12 iulie 2004, Domenech, în vârstă de 56 de ani, fost antrenor la tineret, a condus primul său meci la 18 august 2004 (1-1 cu Bosnia la Rennes).

Bilanţul său în fruntea naţionalei Franţei este de 59 de meciuri, 33 de victorii, 18 remize, opt înfrângeri, 88 de goluri marcate şi 38 primite.

Un Consiliu Federal a discutat despre situaţia lui Domenech şi l-a menţinut în funcţie, la 3 iulie, după un Campionat European catastrofal.

Un alt Consiliu Federal a fost prevăzut pentru astăzi, după cele trei meciuri din preliminariile CM-2010.

Franţa a reuşit, după un start catastrofal (înfrângere cu Austria, scor 3-1), să revină şi a obţinut o victorie cu Serbia, scor 2-1, şi o remiză cu România, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici