Dominic Thiem l-a eliminat pe Federer de la turneul din Madrid şi va juca cu Djokovic în semifinale

Austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP, l-a învins, vineri, pe elveţianul Roger Federer, locul 4 ATP, scor 3-6, 7-6, 6-4, şi s-a calificat în semifinalele turneului Masters 1000 de la Madrid, fază a competiţiei în care-l va întâlni pe liderul ATP, sârbul Novak Djokovic.

139 afișări
Imaginea articolului Dominic Thiem l-a eliminat pe Federer de la turneul din Madrid şi va juca cu Djokovic în semifinale

Dominic Thiem l-a eliminat pe Federer de la turneul din Madrid şi va juca cu Djokovic în semifinale

Austriacul Dominic Thiem a reuşit să salveze două mingi de meci în ceea ce a fost o partidă dramatică împotriva elveţianului Roger Federer, în mare formă pe zgură la aproape 38 de ani şi campion de trei ori al turneului Masters 1000 de la Madrid şi să revină fabulos în meci, câştigându-l după două ore şi 11 minute.

În semifinale, Thiem îl va întâlni pe nimeni altul decât liderul mondial Novak Djokovic, cel care a beneficiat de abandonul croatului Marin Cilic în sferturi.

Sârbul a câştigat şi el turneul de la Madrid în 2011 şi în 2016.

Austriacul Dominic Thiem este condus de către Novak Djokovic la meciurile directe cu scorul de 2-5, dar a câştigat ultimele două confruntări, respectiv sferturile de finală de la Roland Garros din 2017 şi turul 3 la turneul de la Monte Carlo de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici