Donaţie de 25.000 de euro de la Joachim Low pentru refugiaţi

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a donat premiul de 25.000 de euro, acordat cu ocazia câştigării trofeului Piramida de Aur, în vederea ajutorării refugiaţilor, informează lequipe.fr.

149 afișări
Imaginea articolului Donaţie de 25.000 de euro de la Joachim Low pentru refugiaţi

Donaţie de 25.000 de euro de la Low pentru refugiaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este de datoria noastră să-i ajutăm pe cei care au nevoie. Şi prin faptul că primim oameni trebuie să fim campioni mondiali. Lăsaţi-ne să le urăm bun venit refugiaţilor aşa cum am făcut când am primit fanii din întreaga lume în 2006", a declarat Low.

"Piramida de aur" este o distincţie oferită unei personalităţi care s-a dedicat sportului, printre cei care au mai primit-o fiind Franz Beckenbauer, Steffi Graf sau Katarina Witt.

În ultimele zile mai multe cluburi europene şi-au arătat susţinerea faţă de refugiaţii veniţi din Orientul Mijlociu şi Africa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici