Dopaj - WADA consideră că organismul care guvernează culturismul şi fitnessul nu este conform

Agenţia Mondială Anti-Doping (WADA) a declarat luni neconformă cu standardele de dopaj Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness (IFBB).

299 afișări
Imaginea articolului Dopaj - WADA consideră că organismul care guvernează culturismul şi fitnessul nu este conform

Dopaj - WADA consideră că organismul care guvernează culturismul şi fitnessul nu este conform

WADA a precizat că „neconformităţile" IFBB în ceea ce priveşte implementarea unui regim de testare şi resursele insuficiente pentru dezvoltarea unui program antidoping au determinat această decizie.

În comunicatul organismului mondial antidoping se precizează că IFBB nu a contestat afirmaţiile sale.

Ca urmare, toate activităţile de testare ale IFBB vor fi supuse supravegherii unei terţe părţi, în timp ce reprezentanţii săi vor fi excluşi de la participarea sau de la orice eveniment multisport - inclusiv de la Jocurile Olimpice - până la restabilire, a precizat WADA.

Campionatul Mondial de Fitness începe pe 18 octombrie la Yonhju, în Koreea de Sud.

România va participa la competiţia mondială cu 10 concurenţi, 9 la feminin şi unul la masculin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wada,
dopaj,
fitness

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici