Dorel Stoica a înscris golul 2100 al Universităţii Craiova în Liga I

Fundaşul Dorel Stoica a înscris, sâmbătă, din penalti, golul 2100 al echipei Universitatea Craiova în prima ligă, în partida pierdută, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei FC Timişoara, în etapa a VII-a.

10 afișări
Imaginea articolului Dorel Stoica a înscris golul 2100 al Universităţii Craiova în Liga I

Dorel Stoica a înscris golul 2100 al Universităţii Craiova în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

În acelaşi meci, atacantul timişorenilor Gigel Bucur a reuşit golul 65 în Liga I.

Fundaşul dinamovist Cristi Pulhac a evoluat în meciul 100 în prima divizie, în partida câştigată, la Vaslui, scor 2-1.

Echipa Unirea Urziceni a obţinut prima victorie în faţa Rapidului, care astfel a înregistrat a 150-a înfrângere pe teren propriu în Liga I. Mijlocaşul rapidist Costin Lazăr a jucat meciul 150 în prima ligă.

Jucătorii Elias Bazzi (FC Argeş) şi Cristi Constantin (CS Otopeni) au evoluat în meciul 50 din Liga I, în partida câştigată de piteşteni, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici