Dorel Stoica, Constantin Gărgălie, Robert Săceanu şi Mihai Dina excluşi din lotul Universităţii

Jucătorii Dorel Stoica, Constantin Gărgălie, Robert Săceanu şi Mihai Dina au fost excluşi, duminică, din lotul formaţiei Universitatea Craiova, ei urmând să fie trimişi, până la finalul contractelor, la echipa a doua a clubului.

4 afișări
Imaginea articolului Dorel Stoica, Constantin Gărgălie, Robert Săceanu şi Mihai Dina excluşi din lotul Universităţii

Dorel Stoica, Constantin Gărgălie, Robert Săceanu şi Mihai Dina excluşi din lotul Universităţii

Anunţul a fost făcut de patronul Adrian Mititelu, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată după ce Universitatea a înregistrat a treia înfrângere consecutivă în primele patru etape de campioant, sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

"Am considertat că pentru binele echipei, să se însănătoşească, trebuie să luăm nişte măsuri indiferent de nume. Dina, Stoica, Gărgălie şi Săceanu sunt excluşi din lot şi pe toată durata contractului vor merge la echipa a doua. Pot să facă acolo ce vor: să meargă la pescuit, să vină cu femei, nu mă interesează. În acelaşi timp, sunt netransferabili. Puteam, bine mersi, să păstrez secretul, să-i pun pe lista de transferuri şi să iau un milion şi jumătate, două milioane de euro pe ei. Dar nu mă interesează banii, vreau curăţenie la echipă", a spus Mititelu.

Patronul Universităţii a menţionat că alţi doi fotbalişti vor fi amendaţi cu câte 10.000 de dolari, însă a refuzat să dezvăluie cine sunt aceştia.

Pe de altă parte, şi atacantul australian Michael Baird a fost aproape să fie exclus din lot. "Michael Baird a fost şi el foarte aproape, însă m-am gândit că în ultimul timp a avut unele probleme şi să-i mai dau o şansă", a spus Mititelu, explicând că australianul a fost lovit în figură de un coechipier, în vestiar, fără a da, însă, mai multe detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici