Dorel Stoica: Vreau să câştigăm numai la un gol diferenţă

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Dorel Stoica, a spus că îşi doreşte să câştige toate meciurile din Liga I numai la un gol diferenţă, precizând că nu va mai declara că "alb-albaştrii" vor avea 2-0 la pauză, aşa cum a făcut sezonul trecut cu Poli Iaşi.

14 afișări
Imaginea articolului Dorel Stoica: Vreau să câştigăm numai la un gol diferenţă

Dorel Stoica: Vreau să câştigăm numai la un gol diferenţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să uit acel episod. Am făcut câteva declaraţii, dar forţat de cineva care a ajuns prea sus fără să aibă prea multe merite. Vreau să luptăm până la capăt în fiecare meci. Nu-mi doresc victorii cu trei, patru la zero. Doresc să batem doar la un gol diferenţă, însă să obţinem cele trei puncte", a spus Dorel Stoica.

Căpitanul Universităţii Craiova este dezamăgit că va evolua primele două meciuri de pe teren propriu fără spectatori. "Era foarte bine dacă aveam şi public la debut. De foarte multe ori ne duc la victorie. Pe această cale fac un apel ca atunci când sunt în tribune să ne încurajeze numai pe noi şi să lase adversarul în pace pentru a nu mai avea nici noi de suferit, dar nici ei, pentru că nu pot fi în tribune", a mai spus Stoica.

Dorel Stoica este încrezător în aportul jucătorilor tineri din sezonul viitor: "Tinerii care vin din urmă sunt foarte talentaţi şi foarte buni. Avem încredere că alături de ei vom reuşi să obţinem ceea ce dorim.Va fi un campionat greu, dar vom da totul pentru a câştiga fiecare meci".

Universitatea Craiova va disputa fără spectatori primele două meciuri de pe teren propriu din sezonul 2008/2009, cu Poli Iaşi şi Farul Constanţa, în urmă unor decizii ale Comisiei de Disciplină a FRF.

Formaţia olteană a fost sancţionată cu organizarea a două meciuri cu porţile închise în urmă unor incidente de la meciul cu Steaua, din rundă a XXXII-a a Ligii I, ediţia 2007/2008. O prima etapă de suspendare a fost ispăşită în sezonul trecut, la meciul cu Ceahlăul, iar cea de-a doua va fi efectuată la prima partidă de pe teren propriu din campionatul următor, cu Poli Iaşi.

Universitatea va dispută fără public şi meciul cu Farul, după ce a fost sancţionată cu încă o etapă de suspendare a stadionului că urmare a faptului că la meciul cu Ceahlăul a permis unor persoane străine să intre în zona vestiarelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici