Dorin Goian ar fi dorit de Dan Petrescu la Kuban

Cotidianul rus Sovetski Sport a scris că fundaşul Dorin Goian, care evoluează la Palermo, ar fi unul dintre jucătorii români doriţi de noul antrenor al echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu.

18 afișări
Imaginea articolului Dorin Goian ar fi dorit de Dan Petrescu la Kuban

Presa rusă scrie că Dorin Goian ar fi dorit de Dan Petrescu la Kuban (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Kuban nu a făcut publice numele jucătorilor care ar putea ajunge la Krasnodar, însă printre ei ar fi fundaşul român de la Palermo, Dorin Goian, şi atacantul Julius Aghahowa de la Şahtior", a scris sursa citată.

Dan Petrescu a precizat că intenţionează să lucreze cu un staff din România (antrenor secund, antrenor cu portarii, preparator fizic), fără să nominalizeze. El a adăugat că nu va aduce numeroşi jucători români la Kuban ci, dacă i se va ivi ocazia, fotbalişti valoroşi, de echipă națională.

Viceguvernatorul regiunii Krasnodar pe probleme financiare, Ivan Peronko, a afirmat şi el că gruparea rusă doreşte să-şi întărească lotul cu jucători români de naţională.

"Vom încerca să aducem câțiva jucători români de echipă naţională. Nu problema banilor a fost pe primul plan pentru Dan Petrescu", a spus el.

Conform Sovetski Sport, bugetul clubului va fi unul de performanţă, 40 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici