Dorin Goian şi Cosmin Moţi în atenţia clubului AS Roma

Cotidianul Corriere dello Sport a scris, marţi, că fundaşii Dorin Goian (Steaua Bucureşti) şi Cosmin Moţi (Dinamo Bucureşti) se află în atenţia clubului AS Roma, la care este legitimat mijlocaşul Adrian Piţ şi de la care a plecat, la începutul sezonul, căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu.

17 afișări
Imaginea articolului Dorin Goian şi Cosmin Moţi în atenţia clubului AS Roma

Fundaşul echipei Steaua Bucureşti, Dorin Goian (Imagine: Mediafax Foto)

"Goian, în vârstă de 28 de ani, este jucătorul Stelei şi partenerul lui Chivu în centrul defensivei naţionalei României. Moţi, în vârstă de 23 de ani, este considerat unul dintre tinerii cei mai promiţători din fotbalul românesc. Se spune despre el că este urmaşul lui Chivu. Persoane din anturajul Romei susţin că cei doi pot fi achiziţionaţi fără prea multe eforturi", a scris sursa citată, potrivit site-ului goal.com.

Corrierre dello Sport i-a numit pe Goian şi Moţi "fraţii" lui Chivu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici