Dorin Rotariu a marcat două goluri pentru Mouscron, care s-a calificat în optimile Cupei Belgiei

Mijlocaşul Dorin Rotariu a marcat două goluri pentru Royal Mouscron, echipa pregătită de Mircea Rednic reuşind să învingă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, divizionara secundă AFC Tubize şi să se califice în optimile de finală ale Cupei Belgiei.

1 afișare

Dorin Rotariu a marcat în minutul 32, la cinci minute după ce echipa sa a deschis scorul, prin Taiwo Awoniyi. Hugo Videmont a redus din diferenţă pentru oaspeţi, în minutul 55, pentru ca Rotariu să stabilească scorul final în minutul 70.

Au fost primele două goluri înscrise de mijlocaşul român, la primul meci ca titular după împrumutul de la Club Brugge, din vară.

Rotariu, în vârstă de 22 de ani, a mai jucat 36 de minute în partida de campionat cu Zulte Waregem, pierdută de echipa sa, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici