Dorinel Munteanu a fost numit antrenor principal al echipei "U" Cluj

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost numit, joi, antrenor principal al echipei Universitatea Cluj, din Liga a II-a, acesta semnând un contract până la sfârşitul sezonului.

34 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu a fost numit antrenor principal al echipei "U" Cluj

Dorinel Munteanu a fost numit antrenor principal al echipei "U" Cluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că s-a decis chemarea lui Dorinel Munteanu la echipă, pentru că acesta "are o datorie morală faţă de «U» Cluj".

"Dorinel Munteanu este, de joi, antrenor principal al «U» Cluj şi a semnat contractul până la sfârşitul sezonului. Dorinel este un profesionist care să ne garanteze rezultate imediate. L-am chemat pentru că are o datorie morală faţă de echipă. E nevoie de un şoc, jucătorii sunt într-o stare de letargie", a spus Apostu.

El a precizat că obiectivul noului antrenor este ca echipa să ajungă, în vară, la mijlocul clasamentului, iar din toamnă se va încerca alcătuirea unei formaţii "care să atace Liga I".

Preşedintele clubului de fotbal "U" Cluj, Teodor Pop, a declarat, la rândul său, că numirea lui Dorinel Munteanu ca antrenor principal este legală, fiind consultată în acest sens Federaţia Română de Fotbal.

El a precizat că, la începutul lunii aprilie, a fost reziliat contractul cu fostul antrenor, Gheorghe Mihali, cu acordul părţilor.

Dorinel Munteanu a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că va avea o discuţie cu suporterii echipei cărora le va explica de ce a plecat de la echipă. "Sper să am o discuţie cu suporterii. Nu am fost un trădător. Am acceptat cu mare uşurinţă faptul de a reveni şi a pune umărul la performanţa de obţinut la Cluj. Sunt convins că rezultatele îi vor linişti pe suporteri", a spus noul antrenor al "U" Cluj.

Dorinel Munteanu a adăugat că ar putea să şi joace şi se pregăteşte să şi intre în teren dacă va fi cazul.

Secunzii lui Munteanu vor fi Cătălin Ciorman şi Marius Popescu.

La sfârşitul lunii octombrie 2008, Munteanu a plecat de la U Cluj şi a preluat conducerea tehnică a FC Steaua, însă el a fost demis de finanţatorul Gigi Becali după ceva mai mult de o lună şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici