Dorinel Munteanu ar putea prelua CS Otopeni

Conducerea grupării CS Otopeni a discutat cu tehnicianul Dorinel Munteanu despre posibilitatea ca acesta să fie numit antrenor principal al echipei care a promovat în acest sezon în Liga I, a anunţat, joi, directorul de imagine Lucian Ionescu.

11 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu ar putea prelua CS Otopeni

Dorinel Munteanu ar putea prelua CS Otopeni (Imagine: Mediafax Foto)

"Am purtat primele discuţii cu Dorinel Munteanu, care ar putea deveni antrenor la CS Otopeni. El se aflã acum în concediu în Germania, iar când se întoarce ne vom aşeza la masa tratativelor. A fost o discuţie de principiu cu Dorinel. Nu a spus nu dorinţei nostre, dar totuşi de aici şi până la a prelua echipa noastră este un drum lung. Faptul că nu ne-a refuzat din start înseamnă că îşi doreşte şi el acest lucru. Îl aşteptăm cu braţele deschise pentru că eu am convingerea că vom ajunge la o înţelegere până la urmă", a declarat Ionescu într-o conferinţă de presă.

Oficialul grupării din Otopeni a explicat că demiterea antrenorului sârb Miodrag Jesici după doar patru etape nu a fost una pripită. "Am crezut că e nevoie de un şoc la echipă şi de o schimbare în cadrul echipei. Nu a fost vorba numai de rezultate, se simţeau foarte mult şi problemele de comunicare. Pentru că fostul antrenor nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională. Indicaţiile erau date numai prin traducător. Era o problemă gravă pentru că s-a văzut în unele meciuri că jucătorii nu înţelegeau ce li se transmite de pe bancă", a adăugat Ionescu.

Prezent la conferinţa de presă, antrenorul interimar Gabriel Mărgărit a declarat că speră ca Dorinel Munteanu să îl ajute şi la pregătirea meciului de pe teren propriu cu Unirea Urziceni, programat, luni, de la ora 19.00, în cadrul etapei a V-a a Ligii I. "Probabil mă voi consulta cu Dorinel, dacă se va putea. Ar fi bine să ne ajute cu ceva şi la acest meci. Dacă va veni la Otopeni se vor schimba mai multe la echipă. La experienţa lui sunt convins că vom ieşi din acest impas", a spus Mărgărit.

Tehnicianul se teme de forţa echipei Unirea Urziceni, pe care o consideră cea mai în formă din Liga I. "Unirea Urziceni este echipa cea mai în formă din acest început de campionat. Dar noi vom face totul să scoate maximum din acest meci. Voi pregăti meciul să câştigăm cele trei puncte. Ei poate se pregătesc de Cupa UEFA, noi ne pregătim să câştigăm primul punct în acest campionat", a adăugat antrenorul interimar.

Pentru meciul cu Unirea Urziceni, Gabriel Mărgărit nu va putea folosi trei jucători, Florin Pârvu, Cristian Dancia, ambii accidentaţi, şi Patrick Nyema, suspendat.

Mărgărit a menţionat că rezultatele slabe din această ediţie a Ligii I se explică şi prin numărul mare de jucători veniţi în pauza din vară. "Mai avem doar 6 jucători din lotul de anul trecut, iar dintre titulari doar unul sau doi. Iar relaţiile de joc nu se fac aşa, în două zile", a spus Mărgărit.

Antrenorul sârb Miodrag Jesici a fost demis, luni, din funcţie pe care o ocupa la CS Otopeni, interimatul fiind asigurat de secundul Gabriel Mărgărit.

Miodrag Jesici a fost numit în funcţia de antrenor al grupării ilfovene la data de 21 iunie. Jesici este cel de-al doilea antrenor demis în această ediţie de campionat, după Ştefan Stoica de la Gloria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici