Dorinel Munteanu deranjat de acuzaţiile privind arbitrajele favorabile echipei sale

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, vineri, că echipa FC Vaslui nu se va prezenta la meciul cu Ceahlăul, din etapa a XI-a a Ligii I, dacă se va demonstra că afirmaţiile tehnicianului Viorel Hizo, cum că în sezonul trecut vasluienii ar fi beneficiat de arbitraje favorabile, sunt adevărate.

2 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu deranjat de acuzaţiile privind arbitrajele favorabile echipei sale

Dorinel Munteanu deranjat de acuzaţiile privind arbitrajele favorabile echipei sale

"Echipa mea a câştigat toate jocurile de până acum doar pe teren, sub nicio formă ajutaţi de unul sau de altul. Dacă domnul Hizo, care a fost antrenorul acestei echipe anul trecut, ştie ceva, un arbitraj dubios, care s-a petrecut anul trecut, îl rog să spună, şi nu mă mai prezint cu echipa. În spatele rezultatelor acestei echipe stă munca, unitatea de grup, atitudinea jucătorilor, determinarea lor, sub nicio formă alţi factori. Vreau să îi transmit că aceste metode sunt cam depăşite şi cu arbitraje, şi cu control antidoping. Pe mine nu mă deranjează şi nu vreau să mă gândesc la acest lucru, să facă ce vor, sunt convins că se vor lovi de o echipă care merge la Piatra Neamţ să câştige. Sunt lucruri care nu ne afectează, nici pe mine şi nici pe echipă. Suntem curaţi nu am fost ajutaţi de nimeni", a spus Munteanu.

Oficialii grupării Ceahlăul au solicitat, la începutul acestei săptămâni, pentru meciul cu FC Vaslui, o brigadă de arbitri care să aibă ecusonul FIFA, precum şi control antidoping în "tabăra adversă". "N-avem suspiciuni faţă de nimeni când cerem control doping. Dar suntem singura echipă din ţară care a trimis patru jucători pentru testul doping tocmai înaintea meciului cu Vasluiul. Oare este o chestiune pur întâmplătoare, nedirijată de nimeni?", a spus atunci preşedintele executiv al clubului nemţean, Grigore Sichitiu.

Pe de altă parte, Dorinel Munteanu a menţionat, vineri, că tehnicianul echipei Ceahlăul, Viorel Hizo, nu are un avantaj în meciul de duminică, pentru că a antrenat în sezonul trecut formaţia FC Vaslui. "Domnul Hizo nu are niciun avantaj, chiar dacă a lucrat aici. Acum este cu totul şi cu totul alt joc, alt grup, altă atmosferă. Diferenţa se va vedea pe teren, am mare încredere în jucători şi sunt convins că vor face o partidă bună", a spus antrenorul.

Partida Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Vaslui se va disputa duminică, de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici