Dorinel Munteanu: E posibil ca miercuri să ajung la o înţelegere cu Oţelul

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a avut discuţii cu directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, şi că este posibil ca miercuri să preia banca tehnică a formaţiei gălăţene.

13 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: E posibil ca miercuri să ajung la o înţelegere cu Oţelul

Dorinel Munteanu: E posibil ca miercuri să ajung la o înţelegere cu Oţelul (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am stat de vorbă cu domnul Stan în vederea preluării echipei Oţelul. Din punctul meu de vedere acum totul este ok. Aştept un răspuns de la domnul Stan şi e posibil ca mâine să cădem de acord", a spus Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu consideră că echipa Oţelul se poate clasa în primele şase formaţii ale Ligii I în sezonul următor.

"Cred că poate fi realizat obiectivul Oţelului, acela de a ne clasa pe un loc care să permită accederea într-o cupă europeană. Atâta timp cât sunt condiţii şi se vrea performanţă totul este posibil", a mai spus Munteanu.

Munteanu se află în prezent în Germania şi este posibil ca miercuri să se întoarcă în România pentru a semna contractul cu formaţia Oţelul Galaţi.

El a mai antrenat formaţiile CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Universitatea Cluj şi Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici