Dorinel Munteanu: Echipa mea a fost "groggy"

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, după înfrângerea formaţiei sale pe terenul grupării FC Braşov, scor 0-3, că elevii săi au fost "groggy" la începutul şi la sfârşitul partidei.

49 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Echipa mea a fost "groggy"

Dorinel Munteanu: Echipa mea a fost "groggy" (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Am terminat meciul exact aşa cum l-am început, adică groggy. Am făcut greşeli nepermise şi, oricât am încercat să controlăm jocul, nu ne-a ieşit. Am sperat să revenim, dar cred că jucătorii la care am apelat astăzi au avut o zi mai proastă. S-a jucat, practic, într-o singură direcţie, iar după pauză totul s-a spulberat pentru noi. Prin felul în care am jucat, am ajutat Braşovul să revină după şapte meciuri fără victorie", a declarat Munteanu.

Echipa FC Braşov a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, scor 3-0 (2-0), în primul meci al etapei a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici