Dorinel Munteanu: Lucescu ar trebui să aibă încredere în jucătorii din campionatul intern

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi şi recordmenul selecţiilor la echipa naţională, a declarat, vineri, că selecţionerul Răzvan Lucescu ar trebui să aibă încredere în jucătorii din campionatul intern şi că naţionala are nevoie de fotbalişti precum atacantul Adrian Mutu.

22 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Lucescu ar trebui să aibă încredere în jucătorii din campionatul intern

Dorinel Munteanu: Lucescu ar trebui să aibă încredere în jucătorii din campionatul intern (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"M-a durut inima când mă uitam la meci (n.r. - meciul amical România - Israel), dar n-aveam ce face. Nu mă aşteptam să pierdem şi pentru asta nu ar trebui să existe scuze. Trebuie să ne trezim! Nu sunt de acord cu Răzvan Lucescu care spune că anul acesta e cel mai slab campionat. Trebuie să avem încredere în jucătorii din campionatul intern şi cred că, fără să o fac pe selecţionerul, sunt mulţi jucători valoroşi la Steaua, Dinamo, Rapid, CFR, Unirea şi chiar Craiova, care pot fi convocaţi", a declarat Dorinel Munteanu.

Fostul internaţional a adăugat că, în opinia sa, Adrian Mutu nu ar trebui îndepărtat de la naţională. "Nu sunt de acord cu indisciplina, dar de la început am spus că Mutu este o valoare şi nu trebuie renunţat la el. Nu sunt însă de acord că naţionala ar fi dependentă de un jucător sau altul", a mai spus Munteanu.

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), de prima reprezentativă a Israelului, într-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Benayoun '45 şi Barda '85 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici