Dorinel Munteanu: Ne-am antrenat şi la noroc

Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că este încrezător în victorie la meciul cu FC Timişoara, din etapa a XV-a a Ligii I, precizând că formaţia stelistă "s-a antrenat şi la noroc".

8 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Ne-am antrenat şi la noroc

Dorinel Munteanu: Ne-am antrenat şi la noroc (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua nu trăieşte din amintiri. Dacă alţii o fac, noi nu. Ştiu că momentan prezentul suferă, dar asta este. Atacurile la adresa Stelei sunt românisme. Că telefoane, că bileţele..Să fim serioşi. Într-o oarecare măsură m-a surprins victoria lui Dinamo la Timişoara, însă dinamoviştii au prins o zi bună, iar Timişoara nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. Va fi greu sâmbătă, dar suntem pregătiţi să câştigăm. Mai sunt multe meciuri până la final şi niciodată nu trebuie să spui că sunt prea multe puncte distanţă pentru că fotbalul îţi oferă surprize. O victorie este altceva decât un egal, nu ne va fi uşor cu Timişoara, dar am încredere în echipă şi suporteri. Am avut ghinion? Ne-am antrenat şi la noroc. Emeghara are acelaşi probleme la genunchi ca şi înainte şi care îl ţin departe de teren", a spus Munteanu.

Munteanu a precizat că ar prefera să aibă mai mulţi jucători care să marcheze decât să aibă doar un golgheter. "Ştiu că Steaua nu a mai avut golgheter de pe vremea lui Răducanu. E important să ai un golgheter, dar eu aş vrea să fie mai mulţi jucători care să marcheze câte zece goluri", a menţionat Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici