Dorinel Munteanu: Nu rezultatele m-au dat afară de la Steaua

Tehnicianul Dorinel Munteanu, care a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Steaua Bucureşti, a declarat, miercuri, că nu rezultatele au fost cele care l-au dat afară de la gruparea "roş-albastră".

21 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu rezultatele m-au dat afară de la Steaua

Dorinel Munteanu: Nu rezultatele m-au dat afară de la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu rezultatele m-au dat afară de la Steaua. Dacă punem în balanţă tot ce s-a întâmplat în campionat, pentru că în Liga Campionilor nu cred că puteam spera la mai mult, nu cred că rezultatele sunt de vină. Sunt momente peste care am trecut foarte greu. Nu ştiu ce voi face în continuare, dar probabil voi lua o pauză, pentru că singura posibilitate să mai antrenez în ţară este Universitatea Cluj, dar e foarte greu. Făcând o radiografie a ceea ce s-a declarat, ştiu ce s-a întâmplat", a spus Munteanu la Gsp TV.

Fostul tehnician stelist este de părere că, în urma demiterii sale, s-au întâmplat unele lucruri care nu se petrec într-o ţară din Occident. "S-au întâmplat nişte lucruri care într-o ţară civilizată nu se întâmplă. Nu am ce să-i reproşez lui Marius (n.r. - Marius Lăcătuş), dar nu e profesionist ce se întâmplă", a precizat Munteanu.

Dorinel Munteanu a menţionat că Gigi Becali nu i-a dat de înţeles că îl va da afară. "Am discutat foarte puţin cu domnul Becali. N-am avut semnale că o să fiu dat afară, eu îmi făcusem deja programul pentru pauza de iarnă, dar vedeţi cum e fotbalul. Nu îmi pare rău că am venit, chiar dacă singura persoană afectată sunt eu. Nu am avut probleme cu domnul Becali vizavi de modul în care am lucrat, nu mi-a impus niciun jucător", a subliniat Munteanu.

Citeşte şi:

Becali: Noul contract al lui Lăcătus va ţine până va avea o ofertă mare din străinătate

Munteanu: Consider că mi-am făcut datoria atât timp cât am fost la Steaua

Becali: Steaua nu e de Munteanu, îl depăşeşte

Becali: Demiterea lui Dorinel m-a costat 200.000 euro

Becali: Lui Munteanu o să-i dau 130.000 de euro ca să încheiem contractul pe cale amiabilă

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici