Dorinel Munteanu: Pot fi bucuros de joc, dar nu şi de rezultat

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Rapid, scor 0-0, că este bucuros de jocul prestat de formaţia sa, dar nu şi de rezultatul întâlnirii.

20 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Pot fi bucuros de joc, dar nu şi de rezultat

Dorinel Munteanu: Pot fi bucuros de joc, dar nu şi de rezultat (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc pe care Steaua l-a controlat în totalitate. Pot fi bucuros de joc, dar nu şi de rezultat deoarece meritam să câştigăm. Cred că am un mare ghinion, dar pe viitor încercăm să jucăm bine şi să câştigăm. Felicit jucătorii pentru efortul depus. Acum ne concentrăm pentru jocul cu FC Timişoara care va fi decisiv pentru noi. Este al treilea meu meci fără victorie, dar sunt convins că vor urma şi succesele. Mă bazez pe jocul echipei când spun asta. Nu cred că s-a simţit oboseala după meciul de la Lyon, finalul de campionat ne va găsi într-o formă bună. Putem spune că avem ghinion, dar cu multă muncă vom progresa", a spus Munteanu.

Tehnicianul stelist a afirmat că Steaua rămâne în lupta pentru titlu, deşi se află la opt puncte în urma liderului, Dinamo. "Şi la Dinamo şi aici am dominat jocul, dar nu am reuşit să câştigăm. Steaua rămâne în lupta pentru titlu. Rapid are o echipă puternică chiar dacă trece printr-o perioadă mai puţin bună. Rapid va continua să se bată la un loc fruntaş şi asta pentru că au un public care îi împinge de la spate. Diferenţa faţă de Dinamo poate fi recuperată. Suntem pe un drum bun şi mă bazez în continuare pe toţii jucătorii. Fotbaliştii care nu au intrat pe teren sunt la fel de importanţi ca cei care au jucat. Semedo cred că a trecut peste episodul Lyon", a precizat Munteanu.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici