Dorinel Munteanu: Rădoi trebuia să fie un pic menajat

Antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că ar fi preferat ca Mirel Rădoi să nu joace tot meciul împotriva Georgiei şi că accidentarea lui George Ogăraru nu este foarte gravă, însă fundaşul are şanse infime să joace la Craiova.

12 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Rădoi trebuia să fie un pic menajat

Dorinel Munteanu: Rădoi trebuia să fie un pic menajat (Imagine: Mediafax Foto)

"Rădoi a jucat un meci întreg şi, la câte partide a bifat în ultima vreme, trebuia să fie un pic menajat. Sunt puţin gânditor, pentru că mă aşteptam să joace o repriză, nu tot meciul. Pentru mine nu este bine. Ogăraru, care s-a accidentat în meciul cu Georgia, a făcut un prim examen medical şi s-a descoperit că nu are nicio afecţiune osoasă, ci o entorsă. Oricum, este foarte greu de crezut că va putea să joace, vineri, la Craiova. Dar am soluţii pentru înlocuirea lui. Neaga are şi el probleme medicale, Kapetanos la fel, pe el nu mă pot baza. Mergem cu încredere la Craiova, unde nu va fi uşor, mai ales că unii fotbalişti vor juca din nou după doar 48 de ore", a spus Munteanu imediat după meciul România - Georgia, scor 2-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici