Dosar penal pentru un suporter al Gloriei Bistriţa

Unui suporter al echipei de fotbal Gloria Bistriţa i-a fost întocmit dosar penal după ce a intrat pe stadion, la meciul FC Timişoara- CF Gloria Bistriţa, desfăşurat la Cluj-Napoca, cu toate că avea interdicţie de a participa la competiţii.

14 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru un suporter al Gloriei Bistriţa

Dosar penal pentru un suporter al Gloriei Bistriţa

Conform unui comunicat transmis, joi, de Gruparea de Jandarmi Cluj-Napoca, suporterul echipei Gloria Bistriţa a fost găsit de jandarmi pe stadion la meciul din Cupa României, dintre echipele FC Timişoara şi CF Gloria 1922 Bistriţa, desfăşurat pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, deşi avea interdicţie să participe la acest gen de competiţii.

Potrivit sursei citate, suporterul, în vârstă de 17 ani, avea interdicţia să intre în locurile de desfăşurare a competiţiilor sportive pe o perioadă de un an, începând cu 12 septembrie 2008.

Această interdicţie i-a fost aplicată după ce la un meci dintre CF Gloria 1922 Bistriţa şi CFR 1907 Cluj-Napoca a fost sancţionat pentru provocare şi participare la scandal.

Pe numele tânărului au fost întocmite actele premergătoare unui dosar penal pentru că a intrat pe stadion în pofida interdicţiei, ceea ce constituie infracţiune.

Potrivit comunicatului, după încheierea meciului desfăşurat la Cluj-Napoca, un alt suporter, de 22 ani, fan al echipei timişorene, a fost amendat cu 200 lei şi interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an pentru provocare de scandal.

FC Timişoara s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, cu scorul de 2-0, formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci disputat la Cluj-Napoca, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici