Două cluburi din prima ligă austriacă nu au obţinut licenţa pentru sezonul viitor

Cluburile Wacker Innsbruck şi LASK Linz, ocupantele locurilor 6, respectiv 10 în campionatul Austriei, nu au obţinut licenţa pentru sezonul viitor, deoarece nu au adus garanţiile financiare necesare, a anunţat, vineri, liga profesionistă, informează AFP.

9 afișări

Echipa Austria Viena, locul 2 în campionat, a obţinut licenţa sub rezerva prezentării unor garanţii suplimentare.

Alte două echipe din liga a doua, Admira (liderul clasamentului) şi FC Lustenau, nu au obţinut licenţa pentru sezonul viitor.

Aceste grupări au termen până pe data de 9 mai pentru a face apel şi pentru a prezenta noi documente ligii profesioniste din Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici