Douăzeci de jucători din MLB, printre care şi vedeta Alex Rodriguez, ar putea fi suspendaţi

Liga Nord-americană de baseball (MLB) se pregăteşte să suspende peste 20 de jucători, între care şi starul de la New York Yankees Alex Rodriguez, pentru încălcări ale regulilor antidoping în cadrul unei anchete cu centrul la Miami, anunţă canalul ESPN.

136 afișări
Imaginea articolului Douăzeci de jucători din MLB, printre care şi vedeta Alex Rodriguez, ar putea fi suspendaţi

Douăzeci de jucători din MLB, printre care şi vedeta Alex Rodriguez, ar putea fi suspendaţi (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Potrivit ESPN, fondatorul clinicii din Miami aflată în centrul scandalului, Tony Bosch, va coopera cu anchetatorii MLB şi va furniza dovezi care vor permite ligii să-i sancţuioneze pe sportivi. Clinica Biogenesis este bănuită de trafic de produse dopante, alimentând sute de jucători.

Dacă în jur de 20 de sportivi vor fi suspendaţi în săptămânile următoare, aceasta ar fi cea mai mare operaţiune antidoping din istoria sportului american.

Potrivit ESPN, Rodriguez şi vedeta de la Milwaukee Ryan Braun ar putea primi 100 de meciuri de suspendare. Un sezon MLB cuprinde 162 de meciuri.

Cei doi jucători, aflaţi în legătură cu acest caz din ianuarie, au dezminţit orice implicare.

Alex Rodriguez este cunoscut şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu Madonna sau Cameron Diaz.

Alţi jucători din MLB ca Melky Cabrera (Toronto), Bartolo Colon (Oakland) sau Nelson Cruz (Texas) ar urma să fie sancţionaţi. Cabrera şi Colon au fost deja suspendaţi sezonul trecut.

MLB a anunţat în ianuarie o extindere a programului antidoping, urmând să fie făcute controale sangvine inopinate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici