Douăzeci şi şapte de persoane arestate la Basel

Poliţia din Basel a anunţat, joi, într-un comunicat, că nu au existat incidente semnificative cu ocazia semifinalei câştigate de Germania, cu scorul de 3-2, în faţa Turciei, şi a precizat că forţele de ordine au arestat 27 de persoane.

10 afișări
Imaginea articolului Douăzeci şi şapte de persoane arestate la Basel

Douăzeci şi şapte de persoane arestate la Basel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele 27 de persoane au fost reţinute de poliţie în special pentru implicarea în altercaţii.

"Seara a fost calmă, nu au fost probleme şi suporterii au fost foarte corecţi", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Aproximativ 110.000 de persoane, dintre care 30 la sută erau fani turci, s-au adunat, miercuri seară, în centrul oraşului Basel pentru a urmări ultimul meci de la Euro disputat în Elveţia.

Consumul excesiv de alcool şi căldura mare au făcut ca 291 de persoane să necesite îngrijiri, dintre acestea 11 fiind spitalizate.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal, după ce a învins, miercuri seară, la Basel, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Turciei, în semifinalele competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici