Dragomir: Această nebunie a fost unică din cauza banilor

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, înainte de Adunarea Generală a FRF, că în sezonul recent încheiat al Ligii I a fost o "nebunie unică" din cauza banilor şi a subliniat că acest campionat a fost "supercorect".

20 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Această nebunie a fost unică din cauza banilor

Dragomir: Această nebunie a fost unică din cauza banilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Campionatul ăsta nu mi-a scos peri albi mie, ci la alţii. E mare păcăleală, pentru că fiecare a greşit şi se îndreaptă câteodată şi împotriva lor. Nu există om fără greşeală. Numai dacă stai într-un borcan de sticlă, dar şi atunci te dai cu capul de borcan. Campionatul a fost câştigat sută la sută pe bune. Acel gest cu acei bani ai lui Gigi Becali, până la urmă ar fi o premieră pentru meci câştigat, nu pentru meci pierdut, dacă se va dovedi ceva. A fost un campionat supercorect. Dacă până anul trecut a fost normal, iar în Germania şi Spania nu zice nimeni nimic...Oricum, din punct de vedere regulamentar a greşit. Mai drastici ca acum nu au fost niciodată. Această nebunie a fost unică din cauza banilor", a spus Dragomir.

Dragomir a apreciat că nici dacă s-ar face o selecţionată Steaua - CFR, aceasta nu ar fi competitivă pentru Liga Campionilor. "Nicio echipă din România, nici chiar dacă facem o selecţionată CFR-Steaua nu putem ajunge la o echipă competitivă pentru semifinalele Ligii Campionilor să zicem. Pentru a face o echipă care să teacă de grupe, trebuie să cumperi jucători de mare valoare, nu de 1-2 milioane, ci de 15-20. Dacă Steaua ar vrea să cumpere un Goian din Spania, ar face cât toate contractele de la Steaua. Nu pleacă Rădoi niciodată. Este un jucător cu personalitate, poate fi un antrenor bun, dacă învaţă şi carte", a afirmat Dragomir.

Dumitru Dragomir crede că jucătorii rapidişti ar trebui să-şi vadă de treabă, "să nu mai vorbească şi să vocifereze şi să schimbe antrenori".

Întrebat de ce crede că Ladislau Boloni nu a venit încă la Rapid, Dragomir a răspuns: "Poate nu s-o fi numărat banii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici