Dragomir: Acest campionat nu a fost mai bun sau mai prost decât precedentele, a fost doar interesant

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat că ediţia 2009/2010 al Ligii I nu a fost nici mai bună, nici mai slabă decât precedentele, ci doar interesantă, atât la "vârf", cât şi la retrogradare.

12 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Acest campionat nu a fost mai bun sau mai prost decât precedentele, a fost doar interesant

Dragomir: Acest campionat nu a fost mai bun sau mai prost decât precedentele, a fost doar interesant (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"A fost o ediţie de campionat interesantă. Nu cred că a fost nici mai bună, nici mai proastă decât ultimele sezoane. A fost doar interesantă, atât la vârf, cât şi la retrogradare. Dintre echipele care au surprins plăcut ar fi Vasluiul, Oţelul Galaţi, Bistriţa şi bineînţeles CFR Cluj. De partea cealaltă, evoluţii mult sub aşteptări au avut Timişoara, Craiova şi Dinamo. CFR a meritat victoria atât în campionat, cât şi în Cupă. Au făcut investiţii, au jucători buni. Sută la sută au meritat să câştige. Cât despre finala Cupei, a fost un meci foarte bun, cu un nivel de joc ridicat. Nu mai contează cine a jucat mai bine sau mai prost. Important e rezultatul care a rămas afişat pe tabelă la final. Inter (n. r. - Internazionale Milano) a câştigat Liga Campionilor, deşi nu a arătat cel mai bun fotbal din competiţie. Cu Barcelona au jucat chiar urât, dar contează că au mers mai departe", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir consideră că Universitatea Craiova a avut un sezon foarte slab, sub aşteptări. "Craiova a avut un sezon slab. Putea reuşi o clasare mult mai bună dacă nu ar fi avut loc convulsiile astea care se întâmplă numai pe la noi, oltenii. De asemenea, au avut şi anumite probleme cu unii jucători valoroşi, fie că s-au accidentat, fie nu au prins un sezon foarte bun. Gângioveanu, de exemplu, a jucat foarte bine la echipa naţională de tineret, în schimb la club nu a strălucit. La Craiova, în primul rând e nevoie de un antrenor bun la echipă, pentru că jucătorii Ştiinţei sunt valoroşi, dar au nevoie de un antrenor capabil. Apoi, autorităţile locale din Craiova trebuie să creeze condiţiile necesare pentru ca Adrian Mititelu să readucă echipa pe stadionul «Ion Oblemenco» şi să îi interzică pe huliganii care întărâtă atmosfera la jocurile de acasă. Este necesar să nu mai existe certuri şi neînţelegeri la echipă, iar patronul să facă rost de bani pentru finanţarea echipei şi se abţină de la comentariile şi certurile de pe la televiziuni", a spus Dragomir pentru ediţie.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici