Dragomir: Am auzit că Marin Condescu vrea o nouă ligă, să o numească "Noroc bun"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că Marin Condescu ar trebui să-şi numească organizaţia pe care intenţionează să o înfiinţeze "Noroc bun", făcând aluzie la faptul că preşedintele clubului Pandurii este şi lider sindical al minerilor.

14 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Am auzit că Marin Condescu vrea o nouă ligă, să o numească "Noroc bun"

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF (Imagine: Mediafax Foto)

"Am auzit că vrea să facă o altă ligă profesionistă de fotbal. O să-i pună numele ori «Marin Condescu», ori «Noroc bun». Eu îi doresc succes. Îmi amintesc de un secretar de partid de pe vremea comuniştilor care spunea că e inutil să mai vorbim degeaba. Eu am încercat să vorbesc cu el, l-am chemat la mine şi i-am spus că noi, liga, nu putem face nimic, suntem doar executor judecătoresc şi punem în practică hotărârile comisiei", a declarat Dragomir.

"I-am făcut legătura şi cu cei de la Dinamo, pentru că eu ţin cu cluburile, nu sunt dispus să le fac greutăţi, mai ales că sunt şi eu oltean de acolo. Acum pe mine nu mă interesează ce fac ei, cum se înţeleg, mie trebuie să-mi aducă o hârtie că s-au înţeles, până diseară, altfel nu programăm echipa", a addăugat preşedintele LPF.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a cerut Ministerului Tineretului şi Sportului scoaterea în afara legii a FRF şi LPF şi că va contribui la înfiinţarea unei noi structuri şi a unui nou campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici