Dragomir: Arbitrii care au greşit să fie sancţionaţi aspru

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că este surprins de greşelile pe care arbitrii Robert Dumitru şi Ovidiu Haţegan le-au comis la partidele FC Vaslui-Dinamo, scor 3-1, respectiv Rapid-FC Braşov, scor 1-1, şi a cerut ca aceştia să fie sancţionaţi dur, chiar dacă sunt "cinstiţi".

123 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Arbitrii care au greşit să fie sancţionaţi aspru

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Greşelile sunt groaznice şi mai au dreptate şi conducătorii când fac gălăgie. Au greşit doi arbitri buni, nu mă aşteptam la Robert Dumitru şi la celălalt (n.r. - Ovidiu Haţegan). Să fie sancţionaţi aspru ca să le fie învăţătură de minte. Oricum, ăştia care au greşit sunt oameni cinstiţi. Asta cu scosul din arbitraj e grea, pentru că în alte campionate greşesc arbitrii în fiecare săptămână şi nu îi exclude nimeni. Cristi e un om cu inima mare, îşi iubeşte echipa şi e normal să mai scape câte o frază ca aia cu «jihadul», dar cam are dreptate", a spus Dragomir.

Robert Dumitru nu a acordat un penalti pentru Dinamo în debutul partidei cu FC Vaslui, după ce Pavol Farkas l-a faultat, în suprafaţa de pedeapsă, pe atacantul Marius Niculae.

Mijlocaşul Ciprian Deac a părăsit terenul accidentat în minutul 63 al partidei Rapid - FC Braşov după un fault al portughezului Bruno Madeira, avertizat de arbitrul Ovidiu Haţegan cu un cartonaş galben. Jucătorul rapidist a plecat de la stadion în cârje cu piciorul stâng într-o gheată ghipsată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici