Dragomir: Chircheş va pleca de la Steaua, aşa am fost informat

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că fundaşul Vlad Chiricheş va fi transferat la o grupare din străinătate, indiferent dacă Steaua se va califica sau nu în grupele Ligii Campionilor.

149 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Chircheş va pleca de la Steaua, aşa am fost informat

Vlad Chircheş (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Dacă pleacă Chiricheş, mă îndoiesc că Steaua va fi mai puternică decât anul trecut. Şi el pleacă. Şi dacă se califică şi dacă nu se califică, el pleacă. Aşa am fost informat. Şi să nu credeţi că nu hotărăşte Gigi Becali. Becali e viu şi e patron. El conduce gruparea de acolo de unde este (n.r. - închisoare)", a spus Dragomir.

În opinia lui, Chiricheş va fi titular la orice echipă din străinătate se va transfera. "Dacă va primi un salariu triplu decât la Steaua e normal să plece. Chiricheş va fi titular oriunde se duce, fac pariu. E fotbalist. Celeban e fotbalist bun, dar nu îl poate înlocui pe Chiricheş. Chiricheş e cel mai bun fotbalist din România", a explicat preşedintele LPF.

Dragomir susţine că ar fi o dramă ca Steaua fie eliminată de Dinamo Tbilisi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Nu am emoţii pentru Steaua, cu toate că eu am jucat acolo cu Victoria acum 25 de ani şi ştiu ce vacarm e acolo. Fac o gălăgie infernală. Dar dacă ei nu ar avea emoţii, atunci eu nu aş avea nicio consideraţie pentru nimeni de la Steaua. Cum să nu ai emoţii? Cei de acolo le-ar putea pune probleme, dar Steaua se va califica. Dacă nu se califică, este o dramă pentru Steaua şi chiar pentru fotbalul românesc. Nu e o problemă dacă te scoate Chelsea, dar dacă te scoate Tbilisi... Iar Gigi Becali ar suferi şi mai mult acolo unde este dacă s-ar întâmpla nenorocirea asta. Măcar pentru Gigi ar trebui să câştige şi să meargă în grupe", a afirmat Dumitru Dragomir.

Tinerii jucători ai formaţiei Rapid nu vor putea pune probleme echipei Steaua în meciul direct de sâmbătă, din cadrul etapei a III-a a Ligii I, este de părere preşedintele LPF. "În fotbal e posibil orice, dar eu nu cred că Rapid poate face o surpriză. Echipa pe care o au cei de la Steaua nu poate să o oprească puştii de la Rapid. Dar Steaua - Rapid va fi un derbi pentru că e meci istoric şi se va umple stadionul", a adăugat oficialul Ligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici