Dragomir: Cred că Universitatea Craiova va primi licenţa

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu reprezentanţii clubului Universitatea Craiova şi cei ai Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, că gruparea olteană va primi licenţa pentru sezonul viitor.

12 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Cred că Universitatea Craiova va primi licenţa

Dragomir: Cred că Universitatea Craiova va primi licenţa (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Nici nu aş vrea să mai spun ce a fost acolo. Nu vreau. Nu pot să vorbesc nimic înainte, mâine (n.r. - miercuri) e Comisia, dar eu cred că va fi bine, aşa cred eu. Aveam şi avion privat, aveam şi lojă acolo (n.r. - la finala Ligii Campionilor de la Roma), dar nu pot să plec, pentru că e deranj mare aici. Am văzut actele Craiovei. Nu pot să vorbesc decât după ce se judecă. Nici ce spune domnul Duru nu pot să spun. Când a plecat, Mititelu a plecat mai încrezator, când a venit şi ce a fost acolo… Întrebaţi-l pe el. Erau animozităţile prea mari", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a precizat că angajaţii FRF au tradus prost răspunsul venit din partea UEFA referitor la solicitarea Universităţii Craiova de analizare a dosarului de licenţiere.

"După părerea mea, în prima ligă, oricum suporterii o să-şi vadă echipa. Ferească Dumnezeu să nu o scoată UEFA din cupele europene. Asta e o altă problemă. Acordarea licenţei nu depinde de răspunsul de la UEFA, pe care l-am vazut şi ne-am certat destul pe el. Să nu se mai spună că e negativ răspunsul de la UEFA pentru că nu e. Aşa au venit şi cei de la FRF, că e negativ. Când l-am citit şi l-am tradus nu era deloc aşa. Cei de la FRF l-au tradus, dar cu imperfecţiuni. Mâine se va şti cu siguranţă. Mai sunt şi alte echipe cu probleme, dar unele care retrogradează oricum", a completat Dragomir.

Adrian Mititelu a declarat, la începutul lunii mai, că are informaţii că se încearcă retrogradarea echipei din Craiova, precizând că directorul compartimentului de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, le-a transmis angajaţilor grupării oltene că îi "aşteaptă" Liga a II-a. Mititelu a precizat că problemele de la Universitatea Craiova în privinţa licenţierii sunt cauzate de oameni din Craiova, cu complicitatea preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici