Dragomir: Din ce semnale am, 10-12 echipe doresc schimbarea sistemului competiţional

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir a declarat, luni, că 10-12 echipe doresc schimbarea sistemului competiţional, iar el va propune în următoarea Adunare Generală a ligii ca primul eşalon să fie format în viitor din 14 formaţii.

135 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Din ce semnale am, 10-12 echipe doresc schimbarea sistemului competiţional

Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Am să propun la prima Adunare Generală reducerea numărului de echipe, campionat cu play-off şi play-out. Este imperios necesar. Am discutat şi cu preşedintele federaţiei, am discutat şi în comitetul federal, trebuie pregătită o şedinţă cu argumente şi atunci patronii să hotărască. Din ce semnale am, zece echipe doresc schimbarea sistemului competiţional, chiar 12. Nu ştiu când se va schimba, se poate după un sezon pe altul, chiar şi la jumătatea sezonului dacă există hotărârea Adunărilor Generale. Cu 14 echipe ar fi patru meciuri în plus pe sezon. Ar fi ceva frumos", a spus Dragomir la GspTV.

În acest moment, în Liga I sunt 18 echipe, care joacă 34 de etape, 17 în tur şi 17 în retur. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici