Dragomir: Bonetti nu e antrenor de Dinamo

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că tehnicianul Dario Bonetti "nu e antrenor de Dinamo", o formaţie cu un lot foarte bun, "de locul 2", în opinia sa, considerând că italianul a greşit optând ca echipa sa să se apere în derbiul cu Steaua.

281 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Bonetti nu e antrenor de Dinamo

Dragomir: Bonetti nu e antrenor de Dinamo (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

"După părerea mea, Bonetti nu e antrenor de Dinamo. Am această calitate să spun acest lucru. Acela nu a fost joc. Cred că Steaua a avut peste 72 la sută posesie. Eu îmi spun părerea mea, nu trebuie să deranjeze pe nimeni. Eu nu agreez astfel de comportament al unei echipe. Toată lumea spune că Dinamo nu are lot. Dar Dinamo are unul dintre loturile bune ale acestui campionat. Dacă îţi permiţi să-l ţii rezervă pe Dănciulescu, pe Ţucudean, vă daţi seama ce echipă are. În momentul când iei bătaie cu Bistriţa acasă şi antrenorul spune că a jucat echipa bine... La Târgu Jiu a fost o întâmplare, au bătut printr-un autogol. Eu sunt de principiul că trebuie să joci. Iei patru, dar joci, aşa nu a jucat nimic şi a luat trei. Ce antrenori a avut Dinamo în decursul istoriei... Arbitrul a greşit, dar să judeci că ai făcut nişte lucruri extraordinare dar ai luat trei... Dinamo are lot trăznet. Nu are lotul Stelei, dar eu zic că are lot de locul 2. Asta e părerea mea. Nu e o echipă competitivă, e ceva în neregulă acolor", a declarat Dumitru Dragomir la GspTV.

Şeful LPF a negat faptul că ar fi spus că Bonetti va fi demis dacă nu câştigă cu Steaua. "Eu nu am spus asta, cei care i-au spus asta au minţit", a precizat Dragomir.

Rugat la conferinţa de presă organizată după derbi să comenteze faptul că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre demiterea sa de la Dinamo în cazul unei înfrângeri, Bonetti a spus: "Dragomir are o mare responsabilitate ca şef al LPF şi ar trebui să răspundă de ce se cer arbitri străini, cred că nu ar trebui să se amestece în treburile interne ale unul club. Poate că îi e frică de faptul că voi face o echipă mare la Dinamo, ar trebui să tacă pentru că toată lumea ştie de partea cui este, de partea Stelei".

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică seară, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională, în care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '63 din penalti, '83 şi Szukala '87, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexe, în minutul 38.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă belgiană, condusă la centru de Alexandre Boucaut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici