Laurenţiu Reghecampf: Nu cred că merita să câştige meciul o echipă care s-a apărat 90 de minute

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică seară, după victoria din derbiul cu Dinamo Bucureşti, scor 3-1, că adversarii nu meritau să câştige meciul după ce s-au apărat pe tot parcursul întâlnirii.

392 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Nu cred că merita să câştige meciul o echipă care s-a apărat 90 de minute

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Felicit echipa şi toţi oamenii care au contribuit la victoria din această seară. Consider că s-a întâmplat ceea ce ne-am propus, adică să câştigăm meciul. Mă consumă foarte mult un astfel de meci, dar încerc să nu le transmit asta jucătorilor mei. Spectacolul oferit de fanii noştri a fost incredibil. Toate victoriile au fost frumoase, dar cea din seara asta este extrem de importantă, mai ales că am reuşit să întorcem scorul. Oricum nu cred că merita să câştige meciul o echipă care s-a apărat 90 de minute", a spus Reghecampf.

Întrebat dacă deciziile arbitrului belgian Alexandre Boucaut au influenţat rezultatul final, tehnicianul stelist a răspuns: "Dacă mereu analizăm lucrurile negative nu cred că vom ajunge departe în fotbal. Ar trebui să ne uităm şi la lucrurile pozitive. Ştiam ce ne aşteaptă astăzi, că Dinamo va face un joc pe contraatac. Din păcate atitudinea unor jucători în prima repriză nu a fost aşa cum trebuia. Ca echipă cred că suntem la un nivel destul de ridicat. Ne-am creat foarte multe ocazii. Nu ştiu ce aş putea să le mai cer jucătorilor mei, suntem pe primul loc".

Întrebat dacă Steaua mai poate pierde titlul de campioană, Reghecampf a afirmat: "Se poate întâmpla orice, dar sper să-i ţinem cu picioarele pe pământ. Trebuie să jucăm până la capăt. E important să rămânem pe primul loc cu diferenţă mare de puncte până în iarnă. E un moment fericit al echipei. La Molde mergem să câştigăm, dacă vom reuşi să facem asta avem mari şanse să ne calificăm în primăvara europeană".

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică seară, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională, în care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '63 din penalti, '83 şi Szukala '87, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexe, în minutul 38.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă belgiană, condusă la centru de Alexandre Boucaut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici