Dragomir: Din fericire revin antrenorii români, după ce au fost îndepărtate nulităţile

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că este îmbucurător faptul că tot mai mulţi antrenori români revin în Liga I, după ce, în opinia sa, aceştia au fost îndepărtaţi pentru a fi aduse "nulităţi" în locul lor.

9 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Din fericire revin antrenorii români, după ce au fost îndepărtate nulităţile

Dragomir: Din fericire revin antrenorii români, după ce au fost îndepărtate nulităţile (Imagine: Mediafax Foto)

"Din fericire revin antrenorii români în fotbalul nostru. Antrenori care fuseseră îndepărtaţi ca să aducă unii toate nulităţile în România. Nu e vorba de o modă a antrenorilor români, dar ceilalţi au trecut prin sită. Păi cum putea să rămână un Halagian atâţia ani pe afară pentru cine ştie ce bazaconie?", a declarat Dragomir.

Oficialul LPF consideră normală demiterea antrenorului italian Dario Bonetti de la Dinamo: "Normal că Bonetti trebuia înlăturat. Păi la el în ţară ce i s-ar fi întâmplat dacă îl supăra pe Berlusconi?".

Dragomir spune că doar autorităţile statului pot stimge conflictul dintre finanţatorul stelist Gigi Becali şi suporteri.

"Cine face treabă şi munceşte în România e înjurat. Nu vedeţi ce se întâmplă la Steaua cu Gigi Becali? Dar în problema taxelor pe care spune că nu vrea să le mai plătească nu îl susţin pe Gigi. Taxele trebuie să le plătească toată lumea. Nu cred că asta ar fi o soluţie. O soluţie în conflictul lui cu suporterii ar fi ca organele abilitate să-şi facă datoria şi pe huligani să-i ducă acolo unde merită. De aia există legi în ţara asta, ca să fie respectate. Dacă sunt aşa cum sunt, firmele de pază angajate de cluburi de ce primesc bani? Să-şi facă datoria. Mie îmi pare rău că există astfel de conflicte, mai ales că mulţi dintre cei care îl contestă pe Becali sunt nişte copii", a mai spus preşedintele LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici