Dragomir: Dinamo să fie atentă, se poate da peste cap în meciurile oficiale

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că echipa Dinamo, care a câştigat patru meciuri amicale şi a făcut un egal în această vară, trebuie să fie atentă pentru că "se poate da peste cap" în partidele oficiale.

1 afișare
Imaginea articolului Dragomir: Dinamo să fie atentă, se poate da peste cap în meciurile oficiale

Dragomir: Dinamo să fie atentă, se poate da peste cap în meciurile oficiale

"Eu nu am încredere în meciurile amicale. Dinamo să fie foarte atentă. Eu am o experienţă care îmi spune că de fiecare dată când am câştigat prea multe amicale, m-am dat peste cap la meciurile oficiale", este de părere Dragomir.

Oficialul ligii spune că are încredere în Gheorghe Hagi ca antrenor şi că Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor, întrecând campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, în turul doi preliminar. "Pe Steaua nu-i văitaţi. Veţi vedea ce salt va face Steaua. Am încredere şi în Hagi şi în Steaua. Am văzut meciul lui CFR Cluj cu Zaglebie şi am văzut apoi că i-a bătut şi Vasluiul cu 5-0. Dacă a trecut Vasluiul de Zaglebie asta, eu zic că va trece şi Steaua", a declarat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici