Dragomir: DNA-ul se aruncă pe fotbal, iar ţara e furată de alţii cu miliardele

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat marţi că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), care îl cercetează într-un dosar de corupţie pe fostul preşedinte CCA Vasile Avram, "se aruncă" pe fotbal în timp ce "ţara este furată cu miliardele".

129 afișări
Imaginea articolului Dragomir: DNA-ul se aruncă pe fotbal, iar ţara e furată de alţii cu miliardele

Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Ăsta e fotbal, doar un sport. Dar este de notorietate şi se aruncă toată lumea pe el, presa, DIICOT-ul, DNA-ul... şi ţara e furată de alţii cu miliardele. Aici cine fură sub 10.000 de euro e arestat, cine fură peste 3 milioane nu e arestat, ăla e «businessman». Toată ţara e furată, banii sunt afară. Cristi Borcea de ce să nu se întoarcă în ţară? Că a dat dar de nuntă nişte şampanie? Bine, în ţara asta poate fi interpretat orice. Stai cu unul la masă şi ceri sarea şi piperul... şi îi spui «Băi, să-mi aduci alt piper că ăsta nu e bun» şi gata, te arestează. În ţara asta ne pricepem toţi la toate, dar nu facem nimic bun. Iar când face cineva ceva bun e arestat, asta este", a spus oficialul LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici