Dragomir: E o diferenţă de valoare între Steaua şi Twente, mă aşteptam la ce a ieşit

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat joi seară, după meciul pierdut de Steaua, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Twente Enschede, că diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost decisivă şi că se aştepta la acest rezultat.

203 afișări
Imaginea articolului Dragomir: E o diferenţă de valoare între Steaua şi Twente, mă aşteptam la ce a ieşit

Dragomir: E o diferenţă de valoare între Steaua şi Twente, mă aşteptam la ce a ieşit (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Sunt dezamăgit. Mă aşteptam la ce a ieşit. Asta e echipă serioasă. Am zis că dacă Steaua trece de Twente, atunci joacă finala. Olandezii au echipa tare, nu s-au speriat niciun moment. Steaua s-a şi depăşit în unele cazuri. Ăsta este primul joc al lor, o săptămână nu au făcut niciun antrenament ca lumea, săracii s-au descurcat bine, dar e diferenţă de valoare între o echipă şi alta", a spus Dragomir la Sport.ro

Preşedintele LPF s-a declarat sceptic în privinţa şanselor Stelei de a trece de Twente în retur: "La fotbal e posibil orice, dar nu, e o echipă tare. Cu Dănănae nu s-a luat golul în teren, nu acolo e dezamăgirea, la diferenţa de valoare. De la noi un singur jucător, eventual doi puteau să joace la echipa aia. Ce scăriţă lungă a dat Ola John, extraordinar".

Dragomir a lăudat publicul de la partida de pe Arena Naţională. "Publicul a fost frumos, cald, civilizat, stadionul trăsnet, terenul mai bun ca oricând, păcat de rezultat", a adăugat el.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ola John, în minutul 53, cu un lob de la 17 metri, după ce Prepeliţă a ratat o degajare.

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 20.00, la Enschede.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici