Dragomir: Eu l-aş pune pe Dinu la Dinamo până ar veni Răzvan Lucescu sau Sabău

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, duminică, la Sport.ro, că dacă ar fi la Dinamo l-ar numi antrenor interimar pe administratorul delegat Cornel Dinu, până ar veni Răzvan Lucescu sau Ioan Ovidiu Sabău, singurii tehnicieni pe care îi consideră potriviţi să realizeze performanţe acolo.

2 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Eu l-aş pune pe Dinu la Dinamo până ar veni Răzvan Lucescu sau Sabău

Dragomir: Eu l-aş pune pe Dinu la Dinamo până ar veni Răzvan Lucescu sau Sabău

"Plecarea lui Zenga era previzibilă, la Dinamo orgoliile sunt mari, trebuie să câştigi derbiurile. Steaua mi-a plăcut, Dinamo nu, n-am văzut-o niciodată jucând aşa slab. E un moment de criză la Dinamo, eu unul aş aduce puţină linişte, l-aş pune pe Cornel Dinu, ştie bine meserie, linişteşte puţin lucrurile până vine un antrenor, Lucescu sau Sabău, pentru că pe altul nu văd să aducă pe Dinamo unde a fost", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a precizat că atunci când s-a decis să nu evacuzeze spectatorii la derbiul Steaua - Dinamo, scor 1-0, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza incidentelor, s-a gândit la ce se va întâmpla pe traseele de defluire. "Mircea Sandu mi-a recomandat golirea stadionului şi pierderea meciului cu 3-0 de către ambele echipe, dar când am decis nu m-am gândit că o să piardă la masa verde, ci că 400 de jandarmi nu pot ţine peste 20.000 de oameni. Galeriile au venit organizate, şefii de galerie au fost în cunoştinţă de cauză, au avut totul planificat. Sper ca Legea antiviolenţă să fie promulgată curând", a spus el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici