Dragomir: FC Argeş va termina pe locul şase în acest sezon

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că formaţia FC Argeş va termina sezonul 2008-2009 al Ligii I pe poziţia a şasea.

8 afișări
Imaginea articolului Dragomir: FC Argeş va termina pe locul şase în acest sezon

Dragomir: FC Argeş va termina pe locul şase în acest sezon

"Argeşul a avut mare ghinion şi de aceea a pierdut în prima etapă a returului. Mi-a plăcut jocul echipei şi, dacă nu existau acele greşeli în apărare, puteau chiar să câştige cele trei puncte. Este bine pentru fotbalul românesc faptul că patronul Cornel Penescu a adoptat această politică de a se baza pe jucători foarte tineri din curtea proprie. Aşa a făcut şi Craiova, numai că echipa lui Mititelu a fost «arsă» rău de arbitri. Cu siguranţă. FC Argeş va termina acest campionat pe locul şase. Am mai multe argumente: Ionuţ Badea este un antrenor de mare viitor, probleme financiare nu sunt la echipă, tinereţea lotului, jocul de pase şi posesie funcţionează foarte bine", a spus Dragomir.

FC Argeş a pierdut, în deplasare, cu FC Timişoara, scor 1-2, în prima etapă a returului din Liga I. După 18 etape, echipa piteşteană se află pe poziţia a opta, cu 27 de puncte.

Preşedintele LPF consideră că patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a făcut o alegere foarte bună când l-a numit în funcţia de antrenor al grupării piteştene pe Ionuţ Badea. "Badea este un antrenor de mare viitor. Penescu a făcut o mutare extraordinară când l-a pus antrenor. Badea are caracter, este «citit», a jucat la cel mai înalt nivel, fiind campion cu Dinamo şi, nu în ultimul rând, este piteştean, lucru important pentru FC Argeş", a adăugat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici