Dragomir: Îl schimbăm pe preşedintele CCA dacă nu este capabil să facă delegările

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, după Adunarea Generală a ligii, că preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) va fi schimbat dacă nu va fi capabil să facă delegările arbitrilor la Liga I.

10 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Îl schimbăm pe preşedintele CCA dacă nu este capabil să facă delegările

Dragomir: Îl schimbăm pe preşedintele CCA dacă nu este capabil să facă delegările (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă vă amintiţi, eu am spus că atunci când comitetul federal a propus ca domnul Lupescu să facă delegările, am încălcat statutul şi regulamentul Federaţiei Române de Fotbal. Şi s-a propus în Adunarea Generală dacă vă amintiţi. Acum s-a discutat această problemă şi în Adunarea Generală (n.r. - a LPF) şi majoritatea împreună cu preşedintele Mircea Sandu au fost de acord că dacă această comisie de arbitri este comisie autonomă în cadrul FRF, deci are statut propriu, să şi răspundă de aşa ceva, iar dacă nu este capabil, să-l schimbăm pe preşedinte", a declarat Dragomir.

Cel care s-a opus variantei ca delegările arbitrilor să fie făcute prin tragere la sorţi a fost, conform afirmaţiilor lui Dragomir, preşedintele FRF, Mircea Sandu: "S-a pus şi problema tragerii la sorţi, dar nu a fost de acord cu ea preşedintele Mircea Sandu şi atunci să-şi asume răspunderea Comisia Centrală de Arbitri. Nu mai poate fi schimbat acum Constantin, dar dacă greşeşte va fi. Nimeni nu este bătut în cuie. Nici eu, decât dacă se supără vreo 12 preşedinţi pe mine. Comitetul federal şi Adunarea Generală. Poate greşi când se vede că face parti pris-uri anumitor cluburi, aceasta este o greşeală incomensurabilă".

Oficialul LPF a dezminţit un conflict cu directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, pe care l-a numit subaltern. "Ce bătălie să am cu cine? Eu vreau să-i iau postul lui Lupescu? Eu sunt prim-vicepreşedinte al Federaţiei. Vreau să iau postul unui subaltern al meu?", a mai spus Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici