Dragomir: În următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea lui Răzvan Lucescu

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de joi se va pune în discuţie demiterea selecţionerului echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu.

15 afișări
Imaginea articolului Dragomir: În următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea lui Răzvan Lucescu

Dragomir: În următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea lui Răzvan Lucescu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu s-a hotărât nimic în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Lucescu. Şi asta vă spune un om care ştie. Într-adevăr, în următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea. Se va face o analiză a tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani la echipa naţională şi atunci se va lua o decizie. Aşa se procedează normal", a spus oficialul LPF.

Întrebat dacă va vota "pentru" sau "contra" demiterii selecţionerului Răzvan Lucescu, Dumitru Dragomir a răspuns: "E treaba mea cum o să votez".

Echipa naţională a României a învins, marţi, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-1), reprezentativa Luxemburgului şi a obţinut prima victorie în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Reprezentativa condusă de Răzvan Lucescu are doar cinci puncte după cinci partide disputate şi ocupă penultima poziţie în clasamentul grupei D a preliminariilor Euro 2012 la şapte puncte în spatele liderului Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici