Dragomir: Indiferent care va fi decizia in "cazul Rapid-Timişoara", se va ajunge la Lausanne

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, la sport.ro, că indiferent ce decizie va fi luată de Comisia de Soluţionare a Litigiilor diferendul dintre Rapid şi FC Timişoara va ajunge să fie judecat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

15 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Indiferent care va fi decizia in "cazul Rapid-Timişoara", se va ajunge la Lausanne

Dragomir: Indiferent care va fi decizia in "cazul Rapid-Timişoara", se va ajunge la Lausanne (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu am căutat azi să înţeleagă cei doi, domnul Iancu şi domnul Copos, că aveam o variantă să nu se piardă jocul. Practic, Rapidul a greşit clar, aşa reiese din documente. Dacă erau amândoi de acord să se rejoace meciul era o soluţie şi puteam să închidem ochii şi nu eram obligaţi să judecăm cazul. Dar aşa se va judeca şi orice verdict se va da din partea ligii nu contează pentru că se va ajunge la Lausanne. Acolo nu mai există parti pri-uri. Eu i-am chemat de dimineaţă la mine, şi le-am spus că încerc să fac ce nu am făcut în decursul vieţii mele. Le-am spus că au avut din partea ligii un document care le spunea să nu folosească jucătorii. Şi ei au folosit aceşti jucători", a declarat Dragomir pentru Sport.ro.

Comisia de Disciplină a LPF a amânat, miercuri, luarea unei decizii în cazul contestaţiei depuse de FC Timişoara privind legitimarea jucătorilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga de către FC Rapid, după împrumutul lor de la Sportul Studenţesc, a declarat Ion Neagu, preşedintele forului.

"În legătură cu contestaţia depusă de FC Timişoara privind dreptul de joc al fotbaliştilor, Comisia de Disciplină a suspendat soluţionarea, cel mai probabil până săptămâna viitoare, până la primirea unui punct de vedere din partea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor. Asta înseamnă că aşteptăm punctul de vedere al Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor privind dreptul de joc şi exercitarea dreptului de joc al celor doi fotbalişti. Probabil Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor va judeca acest aspect în următoarea lor şedinţă, iar soluţia va fi trimisă către noi. În şedinţa Comisiei de Disciplină se va lua o decizie în acest caz", a declarat Ion Neagu, preşedintele Comisie de Disciplină a LPF.

Comisia de Disciplină a LPF a analizat, miercuri, contestaţia depusă de FC Timişoara privind legitimarea jucătorilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga de către Rapid, după împrumutul lor de la Sportul Studenţesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici