Dragomir: Mi-aş dori să joace Nicu, pentru că e ca Mitică, nume de grăjdar

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că Maximilian Nicu, care a primit cetăţenia română, va fi util naţionalei României în meciurile cu Serbia şi Austria din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

13 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Mi-aş dori să joace Nicu, pentru că e ca Mitică, nume de grăjdar

Dragomir: Mi-aş dori să joace Nicu, pentru că e ca Mitică, nume de grăjdar

"Mi-aş dori să joace Nicu în meciul cu Serbia pentru că e ca Mitică, nume de grăjdar din ăsta. E român de-al nostru. Am auzit că e şi jucător bun şi mi-aş dori să joace. Federaţia a făcut tot ce se putea dar nu depinde de noi. Sunt alţii care rezolvă aceste probleme", a declarat Dragomir.

Mijlocaşului echipei Hertha Berlin, Maximilian Nicu, i-a fost acordată cetăţenia română şi va putea fi folosit de antrenorul echipei României, Victor Piţurcă, în meciurile cu reprezentativele Serbiei şi Austriei din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2010, informează Ministerul Justiţiei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici