Dragomir: Mititelu vrea să pună căluşul în gura comisiilor

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că finanţatorul Adrian Mititelu, doreşte ca prin intermediul Adunării Generale a Ligii "să pună căluşul în gura comisiilor jurisdicţionale", pentru ca acestea să nu poată lua o decizie în cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu.

12 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Mititelu vrea să pună căluşul în gura comisiilor

Dragomir: Mititelu vrea să pună căluşul în gura comisiilor (Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Domnul Mititelu a venit cu o hârtie, pentru că nu-l interesa licitaţia la drepturile de televiziune. Îl interesa să facem o anchetă la Ligă că nu ştiu ce s-a întâmplat, ori noi nu avem calitatea să facem aşa ceva. Dorea să se facă o anchetă faţă de nu ştiu ce înscrisuri, dar noi nu suntem cercetare penală, nu suntem institut grafologic. Cum să fac eu ce îmi spune mie Mititelu. El dorea ca LPF, prin Adunarea Generală să pună căluşul în gură comisiilor jurisdicţionale care sunt autonome. Ne-am prins şi noi, pentru că avem jurişti deştepţi, iar eu nu sunt prost aşa cum crede Mititelu", a spus Dragomir.

Adrian Mititelu a declarat, luni, că Dumitru Dragomir a refuzat introducerea pe ordinea de zi a Adunării Generale propunerea sa de creare a unei comisii de verificare şi control a comisiilor jurisdicţionale. "Am avut o propunere pe care am vrut să o introduc pe ordinea de zi şi care era agreată de majoritatea membrilor şi nu a vrut să mi-o introducă. Era o propunere pentru crearea unei comisii de verificare şi control vizavi de cazul Găman şi Bărboianu. Pentru că falsul s-a făcut aici şi Liga este răspunzătoare. Iar el n-a vrut să supună forului această propunere, tratează totul cu flit", a precizat oficialul grupării Universitatea Craiova.

Referitor la afirmaţiile lui Mititelu potrivit cărora, în cazul în care jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu vor fi declaraţi liberi de contract de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, va lua sediul ligii profesioniste în compensaţie, Dragomir a răspuns: "Nu are el atâta putere să ia sediul Ligii, pentru că l-am făcut eu. Nici chiar eu nu îl iau", a spus Dragomir, care a precizat că nu îl interesează ce se va întâmpla cu cei doi jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici