Dragomir: Niciun campionat nu a început cu atâtea acte huliganice şi greşeli de arbitraj

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că nicio ediţie de campionat din ultimii 17 ani nu a început cu atâtea greşeli de arbitraj şi acte de huliganism în tribune.

1 afișare
Imaginea articolului Dragomir: Niciun campionat nu a început cu atâtea acte huliganice şi greşeli de arbitraj

Dragomir: Niciun campionat nu a început cu atâtea acte huliganice şi greşeli de arbitraj

Şeful LPF spune că incidenetele de la Buzău, din timpul meciului Gloria-Dinamo, scor 1-2, din prima etapă a Ligii I, vor fi analizate de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. "Sunt dezamăgit de incidentele din stadion. Văd că suporterii nu se liniştesc. Este un start de campionat fără precedent. Până acum nu a început nicio ediţie de campionat cu acte de huliganism în tribună şi cu atâtea greşeli de arbitraj. Nu ştiu ce riscă Dinamo în urma incidentelor de la Buzău. Să vedem ce vor spune comisiile. Eu nu pot să mă antepronunţ. Nu am dreptul ăsta, dar cu siguranţă cazul va fi judecat de Comisia de Disciplină", a declarat Dragomir.

Referindu-se la greşelile de arbitraj, Dumitru Dragomir consideră că startul de campionat este unul fără precedent. "Sunt mult prea multe greşeli de arbitraj. Prea multe pentru un început de campionat. Este fără precedent. În 17 ani nu s-a întâmplat aşa ceva", a spus oficialul LPF care a refuzat să comenteze decizia conducerii Federaţiei Române de Fotbal de a întineri lotul de arbitrii care vor fi delegaţi la meciurile din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici