Dragomir: Nu cred că se va naşte omul care să-l păcălească pe Copos

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu crede că se va naşte un om care să-l păcălească pe acţionarul FC Rapid, George Copos.

18 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Nu cred că se va naşte omul care să-l păcălească pe Copos

Dragomir: Nu cred că se va naşte omul care să-l păcălească pe Copos (Imagine: Mediafax Foto)

Oficialul LPF este convins că Fathi Taher nu l-a păcălit pe George Copos împumutând clubul Rapid cu 5 milioane de euro.

"Nu cred că s-a născut ăla care să-l păcălească pe Copos. Şi nici nu cred că se va naşte. Mai ales că îl are avocat pe cel mai bun pe probleme civile, pe Gheorghe Florea, care e cel mai tare avocat. E diabolic", a declarat Dragomir.

În cazul în care Taher şi Copos nu intenţionează să investească din nou la Rapid, Dragomir spune, ironic, că o persoană potrivită ar fi fostul lider al galeriei giuleştene, Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu':

"Da, am semnale că sunt persoane care să investească la Rapid în locul lui Copos şi Taher. Una cu greutate, Gigi Corsicanu'! E o persoană grea. Nu ştiu cum se va rezolva până la urmă disputa dintre Copos şi Taher, deşi mă interesează subiectul. Dar am încredere în Taher, pentru că şi el e băiat deştept. Se va întoarce până la urmă pentru că a băgat prea mulţi bani. Ce dacă sunt împrumutaţi acei bani? Când iei bani împrumut trebuie să laşi garanţie ceva. Ăia sunt bani daţi de Taher pentru că a fost nevoit să lase ceva garanţie şi nu dădeau băncile bani pentru activele clubului Rapid. Poate pentru tribuna aia fisurată".

Clubul Rapid traversează în ultimele săptămâni o criză financiară majoră, existând restanţe la salariile jucătorilor, antrenorilor şi conducătorilor pe luna precedentă, precum şi la chiriile apartamentelor fotbaliştilor.

Omul de afaceri Fathi Taher a întrerupt finanţarea echipei din cauză că nu a intrat încă în posesia celor 80 la sută din acţiunile clubului, conform contractului semnat cu George Copos în luna martie a acestui an.

Gruparea giuleşteană a fost finanţată în ultimele luni de Fathi Taher prin împrumuturi în mai multe tranşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici