Dragomir nu intenţionează să se autosuspende în urma anchetei DNA: Numai tâmpiţii gândesc aşa

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu intenţionează să se autosuspende din funcţie pentru că a fost pus sub învinuire de procurorii DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova, declarând că "numai tâmpiţii gândesc aşa".

187 afișări
Imaginea articolului Dragomir nu intenţionează să se autosuspende în urma anchetei DNA: Numai tâmpiţii gândesc aşa

Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă intenţionează să se autosuspende din funcţie pe perioada cercetărilor DNA, Dragomir a răspuns: "Numai tâmpiţii gândesc asta. Şi sunt câţiva tâmpiţi care gândesc aşa".

Prezent la noul său restaurant pe care urmează să îl deschidă, Dragomir a afirmat că a primit de la procurorii anticorupţie "un material", iar după ce îl va studia va reveni la DNA pentru a răspunde la întrebări. "Am fost chemat la DNA, procurorii mi-au arătat un material, mi l-au dat să îl studiez, iar peste câteva zile vin din nou cu avocaţii ca să răspund întrebărilor. Ei au fost civilizaţi, cu mine s-au purtat de fiecare dată frumos. Sunt învinuit, da, la fel ca toţi ceilalţi membri ai Comitetului Executiv, pentru că a fost un vot democratic având la bază un raport, o propunere a Comisiei Juridice a FRF. Eu eram pregătit şi azi să vorbesc cu procurorii. Ce, e prima dată când vin la DNA? Eu am stat mai mult pe la DNA decât pe la firmele lui fi-miu. Eu m-am obişnuit, mai ales că mă ştiu nevinovat", a spus oficialul LPF.

Dumitru Dragomir a explicat că Liga Profesionistă de Fotbal nu este implicată în dosarul excluderii Universitatea Craiova chiar dacă a fost citată de DNA. "LPF nu are absolut nicio implicare, eu ca membru al Comitetului Executiv sunt implicat în această problemă. Azi însă şi LPF a fost citată şi am dat delegaţie, s-a dus un colectiv de jurişti şi Valentin Alexandru, cărora cred că le-a fost prezentat materialul. Atât şi nimic mai mult", a declarat Dragomir.

Oficialul LPF a fost prezent, joi dimineaţă, la DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova. Alături de el sunt învinuiţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF, precum şi preşedintele FRF, Mircea Sandu. Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru şi riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi 15 ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici